Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Πρόβλημα (και) με Σάχα



Ακόμα ένας ποδοσφαιριστής της ΑΕΚ τίθεται αμφίβολος για την εκτός έδρας αναμέτρηση της ομάδας στην Ξάνθη, με την ομώνυμη ομάδα. Ο λόγος για τον Σεμπάστιαν Σάχα, που υπέστη οσφυαλγία και έκανε θεραπεία στην προπόνηση της Τετάρτης (26/01). Κανονικά προπονήθηκαν και πάλι, Γκέντσογλου, Αργυρίου και Καφές. Διαψεύδει τη φημολογούμενη πρόταση της Ενωσης ο Μεχντί. Επεμβαίνει το ΣΔΟΕ για το πόρισμα της BDO




Στο πρόγραμμα προπόνησης της Τετάρτης (26/01), ο Χιμένεθ είδε τον Σεμπάστιαν Σάχα -που υπέστη οσφυαλγία- να ακολουθεί θεραπεία και τις επόμενες μέρες θα φανεί αν θα μπορέσει να καθίσει κάτω από τα δοκάρια της ΑΕΚ στα Πηγάδια, απέναντι στην Ξάνθη.

Πρόγραμμα αποφόρτισης ακολούθησε ο Νίκος Καράμπελας, που δεν υπολογίζεται πάντως καθώς είναι τιμωρημένος, ενώ ο Τραϊανός Δέλλας έκανε ατομικό πρόγραμμα στο γυμναστήριο.

Οι Γεωργέας, Μανωλάς συνέχισαν ατομικό πρόγραμμα εκγύμνασης, ενώ οι υπόλοιποι ποδοσφαιριστές -συμπεριλαμβανομένων των Καφέ, Γκέντσογλου- πλην του Νέιθαν Μπερνς, γυμνάστηκαν κανονικά.

Ο αυστραλός αναμένεται στην Αθήνα την Κυριακή (30/01), καθώς μία ημέρα νωρίτερα η Εθνική του ομάδα θα αγωνιστεί στον τελικό του Ασιατικού Κυπέλλου, απέναντι στην Ιαπωνία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου