Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

"Περιμένουμε τον Βέλλιο να υπογράψει"



Η ΠΑΕ Ηρακλής κατέστησε σαφές πως δεν περιμένει προτάσεις για τον Απόστολο Βέλλιο, αλλά την απάντησή του στην προσφορά που του κατέθεσε για συμβόλαιο διάρκειας τριών χρόνων έναντι 480.000 ευρώ. Η ΠΑΕ Ηρακλής πάντως μέσω της σημερινής (26/01) συνέντευξης Τύπου αναφέρθηκε στα όσα συνέβησαν με την Μπολόνια.




Είναι σαφές πάντως ότι η καθεμία πλευρά ακολουθεί την δική της επικοινωνιακή πολιτική. Ξεκινώντας από αυτή του παίκτη, ο Απόστολος Βέλλιος δήλωσε την επιθυμία παραμονής του στον Ηρακλή, αλλά την ίδια ώρα οι φήμες "οργιάζουν" ότι βρίσκεται ένα βήμα πριν την ΑΕΚ. Ο δε Ηρακλής έχοντας αντιληφθεί ότι ο 19χρονος επιθετικός δεν σκοπεύει να υπογράψει νέο συμβόλαιο, αλλά και να συμφωνήσει στην παραχώρησή του σε ομάδα του εξωτερικού (αποδείχθηκε στην περίπτωση της Μπολόνια), κατέθεσε νέα βελτιωμένη πρόταση, προσφέροντας πολλαπλάσια χρήματα σε σχέση με αυτά που εισπράττει σήμερα ο παίκτης.

Στη σημερινή συνέντευξη Τύπου ο πρόεδρος της ΠΑΕ, Γιάννης Τάκης, ξεκαθάρισε λοιπόν ότι "ο παίκτης δεν πωλείται με βάση αυτά που ισχύουν, λέμε δεν πωλείται τον Ιανουάριο. Ή θα δεχτεί την πρόταση που του έχουμε κάνει ή αν δεν τη δεχτεί και θα μείνει μέχρι το καλοκαίρι", είπε και ρωτήθηκε για την αντίδραση της ομάδας σε περίπτωση που έρθει μια πρόταση-εκατομμυρίου.

"Αν έρθει τέτοια πρόταση θα δούμε. Σας λέω ότι με τα δεδομένα που ισχύουν τώρα, ο παίκτης δεν πωλείται", για να αναφερθεί στη τελευταία πρόταση. "Το έχω ξαναπεί ότι ο Ηρακλής είναι μεγάλη ομάδα και όποιος θέλει να παίζει στον Ηρακλή θα παίζει. Επειδή ούτε αυτό το θέμα θέλουμε να γίνει σήριαλ, έχουμε κάνει μία πρόταση στον Αποστόλη που του αξίζει γιατί είναι φέρελπις και την Παρασκευή τον περιμένουμε εδώ για να υπογράψει. Σε περίπτωση που δεχτεί την πρόταση, θα μπει και ρήτρα πώλησης όπως είναι υποχρεωμένη να κάνει κάθε ομάδα για να προστατεύσει τα συμφέροντά της".

Κάπου εκεί τέθηκε η πρόσφατη διαπραγμάτευση με την Μπολόνια. "Ο ίδιος απέρριψε την πρόταση της Μπολόνια", ενώ δήλωσε άγνοια για τα όσα αναφέρονται περί της ΑΕΚ και μίλησε για τον Ολυμπιακό. "Η μόνη συζήτηση που έγινε για τον Βέλλιο ήταν το καλοκαίρι με τον Ολυμπιακό. Τώρα, δεν έγινε καμία συζήτηση με καμία ομάδα. Στη τελευταία συζήτηση που έγινε με τον Ολυμπιακό δεν ειπώθηκε τίποτα. Η συζήτηση ήταν για θέματα το ποδοσφαίρου".

Ο ισχυρός άνδρας του Ηρακλής ρωτήθηκε και για τον Βικτοράς Γιάκομπ, σε σχέση με τα λεπτά συμμετοχής που παίρνει ο Βέλλιος. "Ο Βίκτορας το καλοκαίρι και χαρακτήρα έδειξε και δέχτηκε να συνεχίσει σε συνθήκες περίεργες, όπως το έκαναν βέβαια και άλλοι παίκτης. Την προηγούμενη σεζόν, τη μισή ευκαιρία την κάνει γκολ. Φέτος δεν του πάει η μπάλα και ένα ποσοστό από τη δική του αφλογιστία αποτυπώνεται και στην επίθεση της ομάδας. Ο Βίκτορας είναι περιουσιακό στοιχείο σίγουρα όμως για να είναι και περιουσιακό στοιχείο θα πρέπει να είναι και αποτελεσματικό στοιχείο. Το θέλει και ο ίδιος για τον εαυτό του. Το καλοκαίρι ο Βίκτορας ήταν ο δεύτερος σκόρερ του πρωταθλήματος και ο Βέλλιος ένας ελπιδοφόρος επιθετικός".

Σε αγωνιστικό επίπεδο, με πολλά προβλήματα συνεχίζεται η προετοιμασία ενόψει του εντός έδρας αγώνα με τη Κέρκυρα. Όπως όλα δείχνουν εξάλλου, ο Βικτοράς Γιάκομπ δεν θα βρεθεί στη διάθεση του Μαρίνου Ουζουνίδη, καθώς ο χρόνος που απομένει έως το παιχνίδι δεν είναι αρκετός για να ολοκληρώσει την αποθεραπεία του. Οριστικά εκτός μάχης είναι και οι Μανώλης Παπαστεριανός, Στέλιος Ηλιάδης γεγονός που δημιουργεί πρόβλημα στον άξονα της μεσαίας γραμμής, αν συνυπολογιστεί ότι θα απουσιάσει και ο Πορτογάλος Ντάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου