Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Επιτέλους... Ντουντού



Με τον Ντουντού να ακολουθεί κανονικά το ομαδικό πρόγραμμα της ομάδας πραγματοποιήθηκε η προπόνηση της Τετάρτης (26/1) στου Ρέντη για τους ερυθρολεύκους. Αντίθετα, ο Μέλμπεργκ έκανε ατομικό, αφού εξακολουθεί να νιώθει ενοχλήσεις στο δεξί του γόνατο. Εκστρατεία στο Βόλο ετοιμάζουν οι φίλαθλοι.





Μετά το ρεπό της Τρίτης (25/1) οι παίκτες του Ολυμπιακού επέστρεψαν στις προπονήσεις την Τετάρτη (26/1), ξεκινώντας ουσιαστικά την προετοιμασία τους για την αναμέτρηση με τον τοπικό Ολυμπιακό στο Βόλο.

Ο Βαλβέρδε, που επέστρεψε από την Ισπανία, είδε με μεγάλη ικανοποίηση τον Ντουντού να προπονείται κανονικά. Από φυσικής κατάστασης ο βραζιλιάνος έχει μείνει αρκετά πίσω, ωστόσο η αντίστροφη μέτρηση για την επανεμφάνισή τους στους αγωνιστικούς χώρους έχει ξεκινήσει.

Οι πιθανότητες για να συμπεριληφθεί στην αποστολή για το Βόλο είναι λίγες, ωστόσο αναμένεται να είναι ετοιμοπόλεμος ενόψει Ξάνθης για την 21η αγωνιστική, προσφέροντας μία σημαντική λύση στα χέρια του Βαλβέρδε, που αναγκαστικά χρησιμοποιούσε τον Μοντέστο στη μεσαία γραμμή.

Εκτός προπόνησης έμεινε και ο Μέλμπεργκ, που εξακολουθεί να πονάει στο δεξί του γόνατο. Η μαγνητική δεν έδειξε κάτι ανησυχητικό και σύμφωνα με το ιατρικό επιτελεί ο σουηδός την Πέμπτη (27/1) ή την Παρασκευή (28/1) θα ενσωματωθεί στο κανονικό πρόγραμμα και θα τεθεί στη διάθεση του Βαλβέρδε για το Βόλο.

Σε ότι αφορά τους υπόλοιπους τραυματίες, οι Ουρτάδο και Ν. Παπαδόπουλος συνέχισαν τα προγράμματα αποκατάστασης που ακολουθούν, ενώ λόγω ενοχλήσεων στη μέση δεν προπονήθηκε ο Μέγερι. Ο Ρόμενταλ προπονήθηκε το πρωί, καθώς πήρε άδεια να μην προπονηθεί με την ομάδα το απόγευμα, προκειμένου να τακτοποιήσει προσωπικό του θέμα.

Εκστρατεία στο Βόλο
Ακόμα μία μεγάλη εκδρομή ετοιμάζουν οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού. Η πειραϊκή ΠΑΕ έχει εξασφαλίσει περίπου 6.200 εισιτήρια για τις ανάγκες των φίλων του στο ματς με το Βόλο και σύμφωνα με τις ενδείξεις θα εξαντληθούν όλα.

Η διάθεσή τους ξεκίνησε το πρωί της Τετάρτης (26/1) και θα διαρκέσει μέχρι την Παρασκευή (28/1). Η τιμή τους είναι 20 ευρώ και τα εκδοτήρια για τους φιλάθλους στο Καραϊσκάκη θα παραμένουν ανοικτά από τις 10:00GR μέχρι τις 17:00GR

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου