Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Σόου Καρμέλο!



Σε μεγάλα κέφια βρέθηκε ο Καρμέλο Αντονι που οδήγησε εκ του ασφαλούς τους Νάγγετς σε νέα νίκη, αυτήν τη φορά μέσα στην Ουάσινγκτον επί των Ουίζαρντς, με 120-109. Την ανοδική τους πορεία συνεχίζουν κι οι Μπόμπκατς που πέρασαν από το Σακραμέντο, ενώ το δικό τους εντός έδρας σερί διεύρυναν οι Λέικερς νικώντας άνετα τους Τζαζ.



Την καλύτερη φετινή τους επιθετική εμφάνιση πραγματοποίησαν οι Μάβερικς, έχοντας Τέρι και Μπαρέα σε μεγάλη βραδιά. Από το κακό στο χειρότερο πηγαίνουν οι Καβαλίες, που γνώρισαν την 18η σερί ήττα τους από τους Σέλτικς, με τους τελευταίους να έχουν και πάλι διαθέσιμο ύστερα από επτά ολόκληρους μήνες, τον Κέντρικ Πέρκινς.

Αναλυτικά:

Ουάσινγκτον Ουίζαρντς-Ντένβερ Νάγγετς: 109-120
Τα δημοσιεύματα για την... νέα του ομάδα μπορεί να φουντώνουν, ωστόσο, ο Καρμέλο Άντονι μένει "πιστός" στο ραντεβού του με το σκοράρισμα. Αυτή τη φορά ο "Μέλο" σκόραρε 23 πότνους για να οδηγήσει τους Νάγγετς στην εκτός έδρας νίκη επί των Ουίζαρντς. Για το Ντένβερ αυτό ήταν το 6ο θετικό αποτέλεσμα στα τελευταία 8 ματς.

Ο Άντονι είχε σημαντική βοήθεια από τους Νένε και Αλ Χάρινγκτον που πρόσθεσαν 21 πόντους. "Τους μάζεψα όλους και τους εξήγησα ότι παρόλα όσα γίνονται εγώ είμαι εδώ. Θα συνεχίσω να δίνω τον καλύτερο μου εαυτό και περιμένω κι από τους άλλους να κάνουν το ίδιο" ήταν τα λόγια του all-star φόργουορντ, που είδε άλλους πέντε συμπαίκτες του να σημειώνουν διψήφιο νούμερο πόντων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου