Παρασκευή 28 Ιανουαρίου 2011

Κοινή επιθυμία ΠΑΟ-Βύντρα για ανανέωση


Η βούληση της διοίκησης του Παναθηναϊκού να παραμείνει ο Λουκάς Βύντρα στο ρόστερ της ομάδας είναι δεδομένη, κάτι στο οποίο υπάρχει ομοφωνία από τους Γόντικα, Πολέμη, Νίκα και Βεκρή.

Βάσει του τρέχοντος συμβολαίου του ο Βύντρα λαμβάνει 450.000 ευρώ ετησίως και από την πλευρά του Παναθηναϊκού φέρονται διατεθειμένοι να ξεκινήσουν τις συζητήσεις από τις 500.000 ευρώ, συν τα όποια μπόνους. Ο μπακ του «τριφυλλιού» από την άλλη, αν και μέχρι στιγμής δεν έχει κάνει γνωστές τις προθέσεις του, θα ζητήσει μια καλή αύξηση, με τα ποσά που ακούγονται να είναι από 700.000 έως 800.000 ευρώ.

Η «χρυσή» τομή είναι πολύ πιθανό να βρεθεί κοντά στις 600.000 ευρώ, ενώ στον Παναθηναϊκό δεν φαίνεται να υπάρχει ανησυχία από το φιλολογικό ενδιαφέρον άλλων ομάδων (ΠΑΟΚ, Λάτσιο), αφού δεν καλύπτουν τις απαιτήσεις του ποδοσφαιριστή.

Μεταγραφές

Το «φλέγον» θέμα δεν είναι άλλο από το μεταγραφικό, αφού οι «πράσινοι» θέλουν κινηθούν νωρίς για να «κλείσουν» κάποιους συγκεκριμένους παίκτες από το ελληνικό πρωτάθλημα, πριν είναι πολύ αργά.

Οι στόχοι είναι ήδη γνωστοί, με τους Ντουγκλάο, Αμπντούν από την Καβάλα και τον Μπλάνκο από την ΑΕΚ να έχουν σειρά προτεραιότητας. Για τον Αργεντινό επιθετικό μάλιστα έχει γίνει ήδη μια διερευνητική επαφή, χωρίς να έχει κατατεθεί παρόλ’ αυτά πρόταση. Οι απαιτήσεις του παίκτη δεν ξεπερνούν τις 700.000, ποσό αρκετά ικανοποιητικό για έναν παίκτη της αξίας του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου