Σάββατο 22 Ιανουαρίου 2011

Το έκτρωμα του ΟΑΚΑ

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό Βόλου και στον Τάκη Τσιώλη. Κατάφεραν να καταστρέψουν την ΑΕΚ πετυχαίνοντας μία ευρεία νίκη με σκορ 0-4! Άκουσον, άκουσον, η ομάδα που ξεπέρασε το εμπόδιο του περσινού νταμπλούχου Ελλάδος με σχετική ευκολία μόλις πριν από λίγες μέρες, έγινε έρμαιο στις ορέξεις των ερυθρόλευκων του Βόλου. Και εις ανώτερα.Είναι απλά ντροπιαστικό και πιστεύω πως αυτά που θα γράψω αντιπροσωπεύουν τηπλειονότητα των φίλων της ΑΕΚ. Η αδιαφορία και η έπαρση είναι ο χειρότερος σύμβουλος για ένα κλάμπ, όποιο και να είναι αυτό. Αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση δεν έχουμε δείγματα έπαρσης, μόνο αδιαφορίας και μάλιστα προκλητικής.Μόνο δύο παίκτες αγωνίστηκαν σήμερα, ο Καράμπελας και ο Μάκος. Τέλος. Δηλαδή από τους έντεκα που απαρτίζουν την ομάδα της ΑΕΚ μέσα στον αγωνιστικό χώρο, είδαμε δύο παίκτες και εννιά περιφερόμενα κιτρινόμαυρα σορτσάκια, ασορτί με φανέλες. Θεωρώ πως είναι απλά ντροπιαστικό αυτό που έλαβε χώρα στο ΟΑΚΑ και αποτελεί δυσφήμιση στην ιστορία της ΑΕΚ.Μία ομάδα που βάζει σε διάστημα 3-4 ημερών δύο παίκτες που έχουν ξεπεράσει το 35 έτος της ηλικίας τους δεν μπορεί να έχει απαιτήσεις για κάτι παραπάνω. Εγώ αισθάνομαι άσχημα για τους φίλους της ΑΕΚ. Τα διάφορα αθλητικά και οπαδικά portals βρίθουν από αγανακτησμένους οπαδούς της ΑΕΚ για το σημερινό φιάσκο.

Δείτε μερικά σχόλια:


"Εγω πάλι αναρωτιέμαι αν έχει πάτο το βαρέλι...


""Ρε ξεφτίλες Παπαδονοτιαδες και αδαμηδεοι και όλοι οι άλλοι που φάγατε τα λεφτά μας και καταντήσατε έτσι φύγετε τώρα όσο το δυνατό μακρύτερα""


Ti kideies einai autes re gamoto mou.............""


gt n einai toso ampaloi....?????apantiste m sas parakalw s afto t erwtima.... pffffffffffffffffffffffffffffff


"Αυτό είναι μόλις ένα ελάχιστο δείγμα.


Είναι κοροϊδία, αυτό είναι. Δεν είναι δυνατόν τέτοια σκαμπανευάσματα, δεν στέκουν. Απλά οι παίκτες ήταν παντελώς αδιάφοροι. Φυσικά φταίει και η διοίκηση, διότι η ομάδα κάνει "κρά" από μακρυά πως χρειάζεται ενίσχυση ο σύλλογος και αυτοί σφυρίζουν αδιάφορα. Πιστεύουν πως μετά από μερικά πετυχημένα αποτελέσματα ήρθε η άνοιξη.

Πως δεν χρειάζεται να χώσουν το χέρι βαθειά στην τσέπη για να πάρουν κανένα παίκτη της προκοπής.Δεν θα γράψω τίποτα άλλο. Και πάλι, συγχαρητήρια στον Βόλο. Τους πήρε στην κυριολεξία το σκάλπ.
Το συγκεκριμένο άρθρο το βρήκα στο http://mikrosscout.blogspot.com/ και θεώρησα καλό να το βάλω μιας και το παιδί έκανε αρκετά καλή ανάλυση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου