Τετάρτη 26 Ιανουαρίου 2011

Παίρνει και Φορτούνη

Ο Β. Μαρινάκης εμφανίστηκε και πάλι σίγουρος για την απόκτηση του νεαρού άσου

Παίκτης του Ολυμπιακού θεωρείται σύμφωνα με τον Βαγγέλη Μαρινάκη ο Κώστας Φορτούνης. Ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» τόνισε για δεύτερη φορά μέσα σε μία ημέρα πως ο άσος του Αστέρα Τρίπολης θα είναι σύντομα κάτοικος Πειραιά.

«Χθες (σ.σ: Δευτέρα) βράβευσα δύο δικά μας παιδιά (σ.σ. Φετφατζίδη, Ποτουρίδη), αλλά και τον Φορτούνη που ξεκίνησε από τις ακαδημίες μας. Δυστυχώς τώρα δεν είναι κοντά μας, αλλά σύντομα θα είναι» τόνισε αρχικά ο Βαγγέλης Μαρινάκης στην κοπή της πίτας των ακαδημιών της ομάδας και στη συνέχεια ανέλυσε το όνειρό του. «Στόχος μας είναι όχι απλά να κερδίσουμε τίτλους, αλλά να μπορούμε να βγάζουμε και ποδοσφαιριστές και να στηρίζεται η ομάδα σε Έλληνες παίκτες που ματώνουν και αγαπούν τη φανέλα». Τέλος, ο Βαγγέλης Μαρινάκης δήλωσε κάτι που για πολλούς μπορεί να μην έχει μεγάλη σημασία, αλλά όλες οι μεγάλες ομάδες της Ευρώπης κινούνται κατ’ αυτόν τον τρόπο. Τόνισε δηλαδή πως πλέον η ομάδα Νέων, αλλά και οι ακαδημίες, θα δουλεύουν με βάση το πλάνο της πρώτης ομάδας.

Ολα καλά με Μέλμπεργκ

Ευχάριστα ήταν τα νέα για τον Όλοφ Μέλμπεργκ, αφού η μαγνητική στην οποία υποβλήθηκε, ήταν καθαρή και δεν έχει κάποιο πρόβλημα που θα τον αφήσει εκτός. Ο Σουηδός αμυντικός, ένιωθε κάποιες ενοχλήσεις στο δεξί γόνατο λόγω ενός χτυπήματος που δέχθηκε στην Τρίπολη και αποφασίστηκε από το ιατρικό τιμ των ερυθρολεύκων να υποβληθεί σε μαγνητική τομογραφία. Τα αποτελέσματα έδειξαν πως δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα, αφού η μαγνητική ήταν «καθαρή» και έτσι τα χαμόγελα επέστρεψαν στου Ρέντη. Αυτό σημαίνει πως ο Σουηδός αμυντικός, σήμερα θα προπονηθεί θα χαλαρούς ρυθμούς και στη συνέχεια θα τεθεί κανονικά στη διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε, για την δύσκολη εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Ολυμπιακό Βόλου. Κατά τ' άλλα, οι Πειραιώτες είχαν ρεπό χθες, όμως το Ρέντη δεν ήταν άδειο. Συγκεκριμένα, οι Μέλμπεργκ, Πάρντο και Ραούλ Μπράβο έκαναν θεραπεία λόγω μικροπροβλημάτων, ενώ οι τραυματίες Ουρτάδο, Ντουντού και Νίκος Παπαδόπους, συνέχισαν το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθούν. Στην προπόνηση, το «παρών» έδωσε επίσης ο Γκαλίτσιος, ο Γιάννης Παπαδόπουλος και ο Ραφίκ Τζιμπούρ. Ο Αλγερινός επιθετικός θέλει να κερδίσει το χαμένο χρόνο, να επιστρέψει δυνατός και να τεθεί όσο το δυνατόν πιο γρήγορα στην διάθεση του Ερνέστο Βαλβέρδε. Γι' αυτό και δεν αφήνει μέρα να πάει χαμένη...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου